Вийшла нова версія програми 0.27.19

Опубліковано

У версії 0.27.19

Додано:

  • Інформація у розрізі – нова група корисних функції для блоку податкових накладних, яка дозволяє отримати зведену інформацію щодо сум у розрізі різних параметрів: товарів та послуг, контрагентів, податкових пільг та типів причини (ненадання отримувачу).
    Інформація доступна за кнопкою “Додатково – Інформація у розрізі”, а також за відповідним пунктом контекстного меню у списках виданих та отриманих податкових накладних. Аналогічна опція додана також для акцизних накладних – у розрізі товарів та контрагентів.
    Інформація стосується списку документів, який при цьому відображений у програмі; тобто ви можете відфільтрувати список накладних за власними потребами, а потім отримати для цього списку суми у потрібному розрізі. Обробка великого списку накладних може зайняти певний час.
    Список у розрізі контрагентів – ієрархічний за наявності філій; у такому випадку ви отримуєте інформацію окремо по кожній філії та основному підприємству, а також разом по контрагенту (за ІПН). Отриману інформацію у будь-якому розрізі можна експортувати до таблиці Excel.
  • Експорт на флешку – новий варіант експорту податкових звітів, призначений для подання до ДПІ в електронному вигляді на флешці або диску. Експортовані таким чином документи не можна подавати до установи електронною поштою.

Виправлено:

  • Логіка ДПС – оновлено та виправлено розрахунок і перевірку додатка 4ДФ (J/F0510406) Розрахунку сум податку.
  • Службове внесення – вибір контрагента-продавця для вхідного внесення.
  • Друк сертифікатів – помилка друку сертифікату зі списку “Меню – Криптобібліотека – Переглянути сертифікати”.

Змінено:

  • Логіка Держстату – оновлено розрахунок та перевірку ряду статистичних звітів.
  • Логіка ДПС – оновлено розрахунок та перевірку акцизної накладної форми “П”.

Завантажити оновлення →

Хочете спробувати?Почніть з безкоштовної повної ліцензії на місяць